Besteed uw administratie uit aan uw belastingadviseur in Zuid-Holland

Bel: 0174 - 21 31 53

Besteed uw administratie uit aan uw belastingadviseur in Zuid-Holland

Bel: 0174 - 21 31 53

Cliëntenbestand

Persoonlijk en eerlijk advies

U staat centraal bij Verbeek belastingadvies- en administratiebureau. Ons kantoor hanteert een persoonlijke een-op-eencommunicatie. Wij richten ons zowel op ondernemers als op particulieren in de regio Den Haag, Westland, Delft en Maassluis.

Tot ons cliëntenbestand behoren ondernemers, zoals zzp’ers, mbk-bedrijven, horecazaken, aannemers in de bouw, vrije beroepsbeoefenaren en ondernemers uit de agrarische sector. Wij verzorgen ook belastingaangiften voor particulieren. Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Verbeek belastingadvies- en administratiebureau. Wij hebben verstand van uw zaken.

Dienstverlening

Voor belastingadvies en het verzorgen van uw administratie

U wilt helderheid in uw administratie. Dat krijgt u met één aanspreekpunt dat te allen tijde objectief advies geeft met betrekking tot uw financiële situatie. Verbeek belastingadvies- en administratiebureau biedt diverse diensten aan ten behoeve van:

 • Financiële administratie
 • Loon- en btw-administratie
 • Opstellen van de fiscale jaarrekening
 • Opstellen jaarrekening Kamer van Koophandel
 • Belastingaangiften ib, vpb, btw en loon
 • Begeleiding starters
 • Fiscale advisering
 • Jaarlijkse belastingaangiften voor particulieren
 • Aangiften erfbelasting

Financiële administratie

Kennis, objectiviteit en duidelijkheid

Het verwerken van uw administratie neemt tijd in beslag. U kunt uw financiële administratie door Verbeek belastingadvies- en administratiebureau laten verzorgen. Ook indien u deze zelf uitvoert, kunnen wij u hierin begeleiden en/of deze controleren op juistheid. U bent gegarandeerd van heldere registratie. Wij maken namelijk gebruik van het softwarepakket van Exact-online. U krijgt altijd een transparant overzicht.

Als belastingadviseurs verwerken wij de maandelijkse loonstroken en aangifte loonheffing met het salarispakket RoosRoos. Heeft u nieuw personeel in dienst of een vraag over een financiële kwestie? Geef uw financiële administratie uit handen, dan kunt u zich weer richten op het reilen en zeilen van uw onderneming.

Belastingzaken

Uw fiscale verplichting, geen zorg

Op het gebied van belastingzaken verzorgen wij uw jaarlijkse aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting en uw aangifte omzetbelasting en/of loonbelasting. Onze kennis is uw voordeel.

Wij behandelen fiscale bezwaarprocedures en voeren vooroverleg met de fiscus. Daarnaast begeleiden wij uw belastingcontroles. Als cliënt maakt u gebruik van de uitstelregeling belastingconsulenten.

Ook voor de startende ondernemers bieden wij de volgende diensten aan:

 • Aanmelden bij de belastingdienst
 • Verzorgen van financiële administratie
 • Advisering over de juiste ondernemingsvorm
Neem vrijblijvend contact op met Verbeek belastingadvies- en administratiebureau